Με την χρήση της σελίδας συγκατατίθεστε στην χρήση των cookies και αποδέχεσθε την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας.
Αποδοχή Όροι Χρήσης
Τα προϊόντα ηχομόνωσης και θερμομόνωσης

CLM NEWSPAPER

Βιολογικό ηχοαπορροφητικό και θερμομονωτικό υλικό από ανακυκλωμένο χαρτί.

CLM NEWSPAPER

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Οι πλάκες ηχοαπορροφητικού και θερμομονωτικού υλικού CLM NEASPAPER είναι η φυσική μόνωση που έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί την απώλεια ενέργειας (χαμηλή ενσωματωμένη ενέργεια) πιο αποτελεσματικά από τις ορυκτές ίνες και τα λοιπά συμαβτικά ηχοθερμομονωτικά.

Περιέχει τουλάχιστον 70% ανακυκλωμένου περιεχομένου. Τα προϊόντα κατασκευάζονται από συνδυασμό ανακυκλωμένων και ανανεώσιμων ινών, η πλειονότητα των οποίων είναι ανακυκλωμένες εφημερίδες από προσαρμοσμένα προγράμματα ανακύκλωσης.

Έχει εντυπωσιακή τιμή θερμικής αγωγιμότητας 0,039 W/mK σε πυκνότητα 35 έως 40kg/m3, η οποία παραμένει σταθερή σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών. Ωστόσο, η πραγματική απόδοσή του ενισχύεται περαιτέρω από την διαπνοή του υλικού με αποτέλεσμα τη συνολική βελτίωση κατά 25% περίπου της ενεργειακής του απόδοσης.

Χρησιμοποιεί επιβραδυντικά φλόγας με βάση το βορικό άλας το οποίο έχει λιγότερη τοξικότητα από το κοινό αλάτι παρέχοντας υψηλό επίπεδο αντοχής στη φωτιά.

Τα συγκεκριμένα υλικά δεν είναι μόνο ανώτερα θερμικά, αλλά και ακουστικά. Το CLM NEWSPAPER ελέγχει και αποσβένει τον ήχο λόγω της πυκνότητας των ινών κυτταρίνης και της μη υφασμένης διαδικασίας κατασκευής. Αυτός ο μοναδικός σχεδιασμός μειώνει επίσης τη μεταφορά αερόφερτου θορύβου από χώρο σε χώρο και εμποδίζει τον εξωτερικό θόρυβο για επίτευξη υψηλής ακουστικής άνεσης.

Εύκολο στο χειρισμό, είναι μη ερεθιστικό και δεν απαιτεί ειδικό εξοπλισμό για εγκατάσταση. Περιέχει επίσης μυκητοκτόνο μη επιβλαβές για τον άνθρωπο για να αντιστέκεται στην ανάπτυξη μούχλας.

Βοηθά στη δημιουργία ενός άνετου περιβάλλοντος διαβίωσης απαλλαγμένο από HCFC, VOC ή άλλα τοξικά στοιχεία.

Απαιτεί επίσης λίγη ενέργεια στην διαδικασία παραγωγής του και δεν μολύνει το νερό, τον αέρα ή το έδαφος. Μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να επαναχρησιμοποιηθεί ή τελικά να μετατραπεί σε κομπόστ.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

  • Ηχομόνωση και θερμομόνωση οροφών.
  • Ηχομόνωση και θερμομόνωση τοιχοποιίας από τούβλο και ξηράς δόμησης.
  • Ηχομόνωση και θερμομόνωση δαπέδων.
  • Κατασκευή ηχοαπορροφητικών πανέλων.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις

 

Πάχος υλικού:60mm - 100mm 
Διαστάσεις πλάκας:60 x 120cm
Πλάκες ανά συσκευασία: 12,0 πλάκες
 

Τεχνικά στοιχεία


Σύνθεση:100% χαρτί, τουλάχιστον 70% ανακυκλωμένου προϊόντος 
Επεξεργασία:Συλλογή, τεμαχισμός, φορμάρισμα πλακών
Συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας λ:0.039 W/mK
Πυκνότητα:Από 35 έως 40kg/m3
Συντελεστής αντίστασης στην διάχυση υδρατμών:μ = 3

 

Περισσότερες Πληροφορίες

Αν ενδιαφέρεστε για το προϊον "CLM NEWSPAPER" ή έχετε κάποια απορία που θέλετε να διευκρινίσουμε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 2102511200 ή να συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί και το τεχικό μας τμήμα θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατόν.