Με την χρήση της σελίδας συγκατατίθεστε στην χρήση των cookies και αποδέχεσθε την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας.
Αποδοχή Όροι Χρήσης
Τα προϊόντα ηχομόνωσης και θερμομόνωσης

CLM - BARRIER M

Ηχοπετάσματα υάλου, πέτρας, μετάλλου, φυτών, διάτρητα.

CLM - BARRIER M

Τεχνικό Φυλλάδιο

Δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές πληροφορίες και προδιαγραφές για το προϊόν "CLM - BARRIER M" στο τεχνικό φυλλάδιο.

Προβολή

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τα πάνελ ηχοπετασμάτων CLM - BARRIER M της CALMA ACOUSTICS χρησιμοποιούνται συνήθως ως ένα ακουστικό φράγμα μεταξύ μια πηγής θορύβου, γραμμικής ή σημειακής και ενός χώρου ή σημείου λήψης. Αυτό το εμπόδιο δημιουργεί μια ζώνη «ακουστικής σκιάς» που μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να καλύπτει σχεδόν οποιαδήποτε περιοχή ή σημείο σε εξωτερικούς χώρους αλλά και σε εσωτερικούς με τις κατάλληλες προϋποθέσεις. 

ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

  • Μηχανολογικός θόρυβος από εξοπλισμό HVAC.
  • Γεννήτριες.
  • Σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.
  • Κυκλοφοριακό θόρυβο.
  • Πλυντήρια αυτοκινήτων.
  • Μετασχηματιστές.
  • Σιδηροδρομικές γραμμές.
  • Ναυπηγεία.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαφανή και αδιαφανή ηχοπετάσματα

Τα πάνελ ηχοπετασμάτων, διαφανή ή αδιαφανή, χρησιμοποιούνται συνήθως ως ένα ακουστικό φράγμα μεταξύ μια πηγής θορύβου, γραμμικής ή σημειακής, και ενός χώρου ή σημείου λήψης. Αυτό το εμπόδιο δημιουργεί μια ζώνη «ακουστικής σκιάς» που μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να καλύπτει σχεδόν οποιαδήποτε περιοχή ή σημείο σε εξωτερικούς χώρους αλλά και σε εσωτερικούς με τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Η CALMA ACOUSTICS συνεργάζεται μαζί σας από την μελέτη του ηχοπετάσματος μέχρι και την κατασκευή του με σκοπό την ανεύρεση της βέλτιστης τεχνοοικονομικά για εσάς λύσης.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου σας, διαθέτουμε τον σωστό συνδυασμό ηχοπετασμάτων ηχαπορρόφησης ή ανάκλασης μονόπλευρης ή διπλής όψης, για τη μείωση των επιπέδων θορύβου στα επιθυμητά επίπεδα.

Τα συστήματα ηχοπετασμάτων έχουν την δυνατότητα μεταφοράς και μετεγκατάστασης εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Οι υπηρεσίες σχεδιασμού μας περιλαμβάνουν ακουστική μελέτη, τεχνοοικονομική πρόταση, προμήθεια υλικών όπως και τοποθέτησής τους.

Περισσότερες Πληροφορίες

Αν ενδιαφέρεστε για το προϊον "CLM - BARRIER M" ή έχετε κάποια απορία που θέλετε να διευκρινίσουμε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 2102511200 ή να συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί και το τεχικό μας τμήμα θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατόν. 

Σχετικά Προϊόντα